Popis rekreativnih natjecanja koja se igraju u Hrvatskoj i susjedstvu. Namijenjena su različitim kategorijama igrača, ali im je zajedničko da sudionicima nije potrebna registracija u klubu.

ADA liga
ADA liga (Alpe-Dunav-Adria) je regionalna rekreativna liga koja u sezoni ima 7 turnira (Zagreb, Ljubljana, Sarajevo, Beograd, Varaždin, Brežice i Opatija). Prosječan turnir lige broji preko 150 natjecatelja/ica, a organizator je obavezan pružiti i turistički provod u gradu domaćinu. Igra se u svim kategorijama: M i Ž pojedinačno, M i Ž parovi te mješoviti parovi.
Igrači su vrlo kvalitetno podijeljeni od A do C/D razine  pa je svima garantirana adekvatna konkurencija. Za prijavu na turnir ne treba biti član kluba.  Opširnije 

GDSI liga
Piramidalna liga u kojoj se igrači nalaze u dvoranama po dogovoru i prijavljuju svoje rezultate koje potom sustav obrađuje. Na kraju svakog mjeseca najbolji idu u razred više, a najlošiji u razred niže.
Trenutno su aktivne: 6 liga pojedinačne kategorije i 3 parske lige. Ligi se pristupa putem prijave na stranici. Opširnije

Velikogorička badmintonska liga

Liga rekreativaca pod organizacijom BK Velika Gorica. Igra se na Velesajmu u paviljonu 20, a igrači su podijeljeni u 4 lige.

Trenutno je aktivna samo pojedinačna kategorija. Ligi se pristupa putem prijave na stranici. OpširnijeKawasaki liga

Ligaški sustav od 4 turnira u organizaciji Kawasaki Adria (Antonio Lovrić) i BK Condcordia. Igra se u svim kategorijama: M i Ž pojedinačno, M i Ž parovi te mješoviti parovi.

Igrači su podijeljeni na A i B razinu (muški singl ima i C). Za prijavu na turnir ne treba biti član kluba. OpširnijeDalmatinska liga

Dalmatinska liga zamišljena je tako da se igraju 4 kola između 4 kluba odnosno grada (Dubrovnik, Makarska, Split i Zadar), pri čemu je svaki grad domaćin jednom kolu.

Liga se priređuje u konkurencijama pojedinaca i parova, u dobnim skupinama poletaraca, mlađih kadeta i kadeta. Voditelj lige: Mirko Janičić  (099/7089643, mjanicic13@gmail.com).
Kalendar

Datum
Naziv
Rang
Datum
Naziv
Grad
Datum
Naziv
Grad
Datum
Naziv
Grad
Datum
Naziv
Grad

Pogledaj kalendar