Zahtjevi za kategorizaciju - obavijest
15.03.2017

U privitku dostavljamo obavijest HOO-a podnositeljima zahtjeva za kategorizaciju.


HK - II. krug podmladka, pozivi
15.03.2017

Po odobrenju ravnatelja natjecanja Janičića u privitku objavljujemo pozive za turnire II. kruga Hrvatskoga kupa 2017. za juniore i poletarce koji će se održati 25. o.m. u Novskoj u organizaciji BK Novska. E-prijave: 


Čelništvo HOO-a kod predsjednika Vlade
14.03.2017

Zagreb - Izaslanstvo HOO-a na čeli s predsjednikom Matešom primljeno je u kabinetu predsjednika Vlade Plenkovića, koji je osobno predvodio domaćine. Više o susretu na stranicama HOO-a.


Ured za sport upozorava
14.03.2017

Novo državno tijelo - Ured za sport - upozorava organizatore sportskih priredbi na zakonsku obvezu vezanu uz proceduru dobivanja suglasnosti za isticanje kandidature za održavanje olimpijskih igara, svjetskih i europskih prvenstava te međunarodnih regionalnih sportskih natjecanja u Republici Hrvatskoj. Dopis u privitku.


HK - II. krug podmladka, rezultati
14.03.2017

Dubrovnik - Drugi krug Hrvatskoga kupa za mlađe juniore, kadete i mlađe kadete održan je prošlo vikenda u organizaciji BK Aedium Dubrovnik. U privitku dajemo poredak u obje konkurencije, te poveznicu na turnirski semafor natjecanja ml. juniora i ml. kadeta te turnir kadeta.


Zapisnik i odluke V. sjednice UO-a
09.03.2017

U rubrici Akti > Akti Upravnog odbora objavljujemo zapisnik i odluke prve ovogodišnje sjednice Upravnog odbora.


Poziv na humanitarni turnir u Varaždinu
09.03.2017

Varaždin - Lions klub NCLC Millennium Varaždin i Badmintonski klub Marlex u subotu 25. ožujka organiziraju humanitarni turnir u Varaždinu. Svrha turnira je skupljanje financijske donacije za djecu bez roditeljske skrbi. Sva kotizacija biti će donirana udruzi „Nova budućnost“. Kotizacija je zbog humanitarne svrhe malo viša, 100 kn, ali je jedinstvena, bez obzira koliko disciplina igrali. Nakon turnira biti će organizirana i večera i zabava uz živi bend. Pozivamo sve da se pridruže u ovoj humanitarnoj akciji. Ovaj turnir će se bodovati za KAJ ligu 2016/17, tako da se posebno pozivaju sudionici Lige da dođu na turnir. Više na stranicama BK Marlexa.


Medijski odjeci Đurkinjakovog uspjeha
09.03.2017

O medijskim komentarima Đurinog renkinga karijere više na našem Facebooku.


Badmintonske ikone kao veleposlanici potpunosti
09.03.2017

Birmingham - Sastanak badmintonske elite na All Englandu iskorišten je za još jednu akciju promotivnoga karaktera. Tako je pod geslom "Ja sam čist i častan, ja sam badminton" okupljena reprezentativna skupina badmintonaša koji su proglašeni veleposlanicima badmintonske potpunosti. Više na stranicama BWF-a.


Odluka izbornika Saveza - EP 2017.
09.03.2017

Izbornik Čimbur odobrio je sljedeću prijavu za Evropsko prvenstvo 2017.:
Ž - Katarina Galenić
nakon što je igračica ostvarila kvalifikacijski plasman na evropskoj jakostnoj ljestvici.