Odluka izbornika juniora - Olimpijska solidarnost
25.04.2017

Izbornik juniora Neven Rihtar donio je odluku da za program Olimpijske solidarnosti MOO-a Savez kandidira Ingu Sadaić. Olimpijska solidarnosti je program podrške kandidatima za nastup na Olimpijskim igrama mladih, Buenos Aires 2018.


HK - II. turnir seniora
22.04.2017

Čakovec - Drugi seniorski turnir Kupa održan je 22. travnja u prirednji BK Međimurje. Izvješće je na našem Facebooku.


EP 2017. - satnica
21.04.2017

Danas je BEC objavio raspored mečeva na Evropskom prvenstvu 2017., koje se igra 25.-30. travnja.


EJP - izvješće izbornika Rihtara
20.04.2017

Po povratku iz Mulhousea s Evropskoga juniorskog prvenstva, izbornik Rihtar podnio je izvješće, koje donosimo u privitku.


Održan sudački tečaj
20.04.2017

Zagreb - U subotu 15. travnja, u sklopu Croatian Internationala održan je tečaj za suce. Prisustvovalo je 15 polaznika. Tečaj je trajao četiri sata, a obuhvatio je osnove suđenja. U nastavku dana, polaznici su ostali pratiti polufinala turnira, kako bi na licu mjesta vidjeli kako sude naši i strani međunarodni suci. Pismeni ispit održat će se u dogovoru s polaznicima. Obzirom da su tečaju prisustvovali polaznici iz raznih klubova, radujemo se proširenju baze regionalnih sudaca.


Vijesti iz HOO-a
19.04.2017

Prenosimo nekoliko aktualnih obavijesti HOO-a:


Natječaj Državnog ureda za sportske programe
18.04.2017

Središnji državni ured za šport raspisuje jedanputa godišnje Natječaj za sufinanciranje športskih programa poticanja športsko-rekreativnih aktivnosti sukladno osiguranim sredstvima u Državnom proračunu. Temeljni ciljevi Natječaja su razviti i provesti učinkovite i održive aktivnosti koje će pridonijeti razvoju športa, a usmjerene su na obuku neplivača, poticanje bavljenja rekreativnim i amaterskim športom te poticanje razvoja športa u sklopu međunarodne športske suradnje. Opširnije na stranicama SDUS-a uz napomenu da je rok vrlo blizu.


Naši juniori na uskrsnom turniru u Belgiji
17.04.2017

Edegem - Naši mlađi juniori Inga Sadaić, Luka Ban i Josip Meglić nastupili su na Victor JOT-u u Belgiji, turniru Evropskoga kupa za mlađe juniore. Izvješćuje Silvio Jurčić.


MP Hrvatske - četiri medalje naših
17.04.2017

Zagreb . U Domu sportova je 13. - 16. travnja 2017. godine održan Victor Croatian International, međunarodno prvenstvo Hrvatske koje svake godine okuplja vrhunske igrače iz cijeloga svijeta koji u Zagrebu hvataju bodove za svjetsku rang ljestvicu.Ovogodišnje izdanje okupilo je igrače iz 30 zemalja koji su se natjecali u 5 disciplina (muškarci i žene pojedinačno, muški i ženski parovi te mješoviti parovi). Na turniru je nastupilo 16 hrvatskih igrača, a osvojili smo čak 4 medalje! Dio hrvatskih igrača zaustavljen je prvog dana turnira u kvalifikacijama, ali većina igrača je igrala u glavnom dijelu turnira.


Sretan Uskrs!
15.04.2017

Svim badmintonašima, klubovima i čitateljima naših stranica - a osobito našim predstavnicima na Međunarodnom prvenstvu Hrvatske - želimo sretan Uskrs!