HOO i MZOS o novom Zakonu o udrugama
29.08.2014

Nakon nekoliko sezona u kojima nije bilo tona, a ponekad ni slike, konačno dolazi do tako potrebne komunikacije između HOO-a i Ministarstva ZOS-a. Predstavnici HOO-a susreli su se s novim čenicima MZOS-a, a među zaključcima odmah citiramo najvažniji:

 


BP U17 - podijeljene medalje
29.08.2014

Karataš - Ruumunji i Turci s po dva te Bugari s jednim zlatom obilježili su završnicu pojedinačnoga dijela Balkanskog prvenstva mlađih juniora. Naši su se probili do tri četvrtfinala, ali dalje ovoga puta nije išlo. Popis pobjednika i svi rezultati dostupni su na turnirskom semaforu. A uz natjecateljsku u dvorani u Karatašu vladala je i prijateljska atmosfera, o čemu se možete uvjeriti na našem Fejsu.


BP U17 - počinje pojedinačni dio
28.08.2014

Karataš - Očekivanim trijumfom Turske završio je ekipni dio Balkanskoga prvenstva. Turci su u finalu bili bolji od Rumunja 3:1, a treće mjesto podijelili su Bugari i Grci. Danas počinje i pojedinačni dio u kojem će naši predstavnici tražiti svoju šansu u svih pet konkurencija. 


BP U17 - dva poraza i pobjeda naših
28.08.2014

Karataš - Naša mlađejuniorska vrsta startala je na Balkanskom prvenstvu s dva poraza i jednom pobjedom u B-skupini. Naši su poraženi od Bugara 0:5, Rumunjske 1:4, a pobijedili su BiH sa 5:0. To nije bilo dovoljno za ulazak među prve dvije ekipe, koje će u četvrtak odlučivati o medalji. Opširnije na turnirskome semaforu


Doček mladih olimpijaca
28.08.2014

HOO najavio je povratak naše olimpijske delegacije iz Nandžinga i ujedno pozvao na doček: naši dolaze u nedjelju 31. o.m., a doček je u VIP salonu zagrebačke zračne luke u 13.45.


BP U17 - danas početak natjecanja
27.08.2014

Karataš - Danas počinje Balkansko prvenstvo mlađih juniora. Kako saznajemo na stranicama srpskoga Saveza, Prvenstvo će biti i prilika za okupljanje vodećih ljudi Balkanske federacije (dakako onih koji nisu na OIM u Kini, poput našega predsjednika i juniorskoga izbornika Galjera). Prvenstvo kreće ekipnim dijelom, a nastup naših, utakmice s Bugarima, Rumunjima i BiH, možete pratiti na turnirskom semaforu.


BP U17 - reprezentacija otputovala za Karataš
26.08.2014

Zagreb - Hrvatska reprezentacija mlađih juniora otputovala je danas ujutro za Karataš u Srbiji gdje će nastupiti na Balkanskom prvenstvu svoje dobne skupine. Uz vođu ekipe Nevena Rihtara s parkinga ispred Velesajma, točno u osam sati krenuli su D. Belas, D. Cvijanović, M. Čerjan, D. Doko, F. Jagar, I. Sadaić, L. Trgovac i E. Trstenjak. U privitku fotografija ekipe uoči polaska.  


Počinje Svjetsko prvenstvo u Kopenhagenu
25.08.2014

Kopenhagen - U Danskoj uz dosta medijske pozornosti počinje ovogodišnje Svjetsko prvenstvo, na kojem, nažalost, neće biti nekih od aktualnih nositelja titula. A nema ni naših predstavnika. No, uzbuđenja neće nedostajati o čemu svjedoči i najava na stranicama BWF-a.


EK - Galenić osvojila ženski par u Slovačkoj
24.08.2014

Trenčin - Katarina Galenić sa suigračicom Cheryl Seinen iz Nizozemske osvojila je konkurenciju ženskih parova na Otvorenom prvenstvu Slovačke, turniru iz serije Evropskoga kupa. Djevojke su u finale došle nepostavljene, preko prvih nositeljica iz Češke, da bi u finalu sa 3:1 svladale četvrte nositeljice, Poljakinje. To je ujedno najbolji plasman hrvatskih predstavnika.


OIM - medalje ostale u Aziji
22.08.2014

Nandžing - Azijski predstavnici međusobno su podijelili medalje na badmintonskom turniru Olimpijskih igara mladih. Kinezi su uzeli pojedinačna zlata, a malezijsko-honkonška kombinacija zlato u mješovitim parovima. Svi rezultati finalnoga dana dostupni su na stranicama OIM-a.