Nation to Nation - naši u finalu
28.11.2015

Pečuh - Sigurnom jutarnjom pobjedom nad Škotskom od 7:2, naši su čvrsto zasjeli na prvo mjesto svoje skupine i time si u polufinalu za protivnika izabrali Slovačku, drugoplasiranu A-skupine. U popodnevnom programu naši su nastavili s dobrim igrama i svladali Slovake sa 6:3. U sutrašnjem finalu čeka nas domaćin, Mađarska, sa svojom prvom selekcijom, koja je u drugom polufinalu svladala Rumunje 7:2. Rezultat najvešćuje uzbudljivu završnicu turnira. Razvoj događaja pratimo na turnirskom semaforu i u direktnom internetskom video-prijenosu.


Nation to Nation - prvi dan
27.11.2015

Pečuh - Nakon prvoga dana hrvatska reprezentacija sa tri pobjede čvrsto drži prvo mjesto u skupni B pečuškoga turnira. Naši su najprije svladali Rumunjsku sa 5:4, potom i Bugarsku Atlet sa 8:1, i na kraju domaću selekciju Hungary Red sa 6:3. Sutra nas čeka susret sa trećeplasiranom Škotskom, a potom završnica u kojoj idemo na najbolje iz skupine A. Razvoj događaja pratimo na turnirskom semaforu i u direktnom internetskom video-prijenosu.


HOO raspisao natječaj za fair-play
26.11.2015

Iz HOO-a danas je stigao poziv vezan uz godišnju nagradu za fair-play. Dopis prenosimo u cijelosti:


Kadetska vrsta otputovala na turnir u Pečuh
26.11.2015

Zagreb - Hrvatska kadetska reprezentacija pod vodstvom izbornice Petrinović otputovala je danas na turnir Nation to Nation u Pečuh. Radi se o ekipnome turniru na kojem će uz naše nastupiti i vrste Bugarske, Češke, Rumunjske, Slovačke, Srbije, Škotske kao i domaće selekcije. Naša vrsta nastupit će u sastavu:
M: Luka Ban, Josip Meglić, Lovro Hanžek, Borna Car;
Ž: Inga Sadaić, Antea Rendulić, Ira Martinuš, Leda Dominić, Dorotea Brkić.
Natjecanje, koje se održava do nedjelje, pratimo na turnirskom semaforu, a dodatna atrakcija je i živi internetski prijenos (stream) na ovoj poveznici.XV. sjednica UO-a - poziv
26.11.2015

Predsjednik Saveza Ratko Galjer sazvao je sjednicu Upravnog odbora za četvrtak 3. prosinca 2015., s početkom u 18.30 sati u prostorijama SSGZ, Zagreb, Savska 137 (soba 5, III. kat) uz sljedeći prijedlog dnevnog reda:


Međunarodno prvenstvo Hrvatske 2016. - poziv
25.11.2015

Svjetska federacija danas je na svojim stranicama objavila poziv za Međunarodno prvenstvo Hrvatske - Victor Croatian International 2016. Turnir će se održati od 14. do 17. travnja u Sportskom centru Lučko, u izvršnoj prirednji BK Stella Zagreb. Naš najveći turnir ove će godine, kao i u još četiri prijašnja izdanja, ponovo biti u sastavu predolimpijskog kvalifikacijskog ciklusa, a nadamo se da ćemo tim povodom biti u prilici bodriti i nekoga od naših kandidata za plasman u Rio. Poziv je na stranicama BWF-a, a dostupan je i putem logotipa u desnom stupcu.


Program Erasmus - poziv
25.11.2015

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, Agencija za mobilnost i programe Europske unije i Hrvatski olimpijski odbor pozivaju predstavnike neprofitnih sportskih udruga, jedinica lokalne i područne samouprave, neprofitnih javnih ustanova koje obavljaju djelatnost odgoja i obrazovanja, razvojnih agencija i lokalnih akcijskih grupa na info dan o programu Erasmus-plus-: Sport koji će se održati 15. prosinca 2015. u Zagrebu (MZOS, Donje Svetice 38) s početkom u 9.00 sati. Opširnije na stranicama Ureda za udruge.


BK Međimurje - ažurirani podatci
25.11.2015

U rubrici Upisnik > Članice Saveza  ažurirali smo podatke BK Međimurje Čakovec sukladno promjenama usvojenim na posljednjoj skupštini kluba.


EK - povrjeda Đurkinjaka u Finskoj
25.11.2015

Helsinki - Loše vijesti iz Helsinkija s Međunarodnog prvenstva Finske. Zvonimir Đurkinjak u meču mješovitih parova zbog istegnuća zgloba morao je predati i taj meč i svoj nastup u pojedinačnoj konkurenciji. Sreća u nesreći je da je sa Đurkinjakom bio fizioterapeut Jurica Franković koji je na licu mjesta sanirao ozljedu. Prve procjene govore o dva tjedna rehabilitacije. Opširnije o rezultatima na turnirskom semaforu.


Odluka izbornika Jurčića - EPMŽE 2016.
24.11.2015

Izbornik Jurčić donio je sljedeću odluku o nastupu na Evropskom prvenstvu muških i ženskih ekipa 2016. u siječnju u Kazanu (Rusija). Prijavljuje se muška ekipa, u sastavu: 1. Zvonimir Đurkinjak, 2. Zvonimir Hoelbling, 3. Igor Čimbur, 4. Filip Špoljarec, 5. Josip Uglešić.