Održano IV. kolo Zagrebačke lige
27.04.2015

Zagreb - Četvrto kolo Zagrebačke lige, natjecanja namijenjenog osmoškolcima, održano je prošle subote. Izvješće i rezultati nalaze se na stranicama ZBS-a, a ovdje napominjemo da je natjecanje posjetla Sportska televizija čiju reportažu očekujemo u srijedu u 17 h, u sklopu emisije "Školska liga".


Završila prva sezona Dalmatinske lige
27.04.2015

Zadar - U subotu 25. travnja u Zadru je održano posljednje, IV. kolo Dalmatinske lige u badmintonu. Osim domaćina, nastupili su klubovi iz Dubrovnika, Makarske i Splita. Odigrane su ove konkurencije: poletarci i poletarke, mlađi kadeti (pojedinačno i parovi), kadeti (pojedinačno), te mlađe kadetkinje i kadetkinje (pojedinačno i parovi). Sudjelovalo je ukupno 34 igračica i igrača. Najuspješniji pojedinac turnira je Barbara Janičić, članica Badmintonskog kluba Aedium iz Dubrovnika, koja je osvojila 4 zlatne medalje. Pobjednici Dalmatinske lige za sezonu 2014.-15. - ujedno prve u ovome natjecanju - su:


EJK - Galenić i Pavlinić do polufinala Grčke
26.04.2015

Sidirokastro - Polufinale para Galenić-Pavlinić te Pavlinić pojedinačno najbolji su naši plasmani na MJP Grčke. Turnir su obilježili turski predstavnici, ali treba istaknuti i Srbe s pobjedama u obje muške konkurencije. Opšrinije na turnirskom semaforu.


EJK - Galenić i Pavlinić na MJP Grčke
25.04.2015

Sidirokastro - Naše najbolje juniorke Maja Pavlinić i Katarina Galenić nastupaju na Međunarodnom juniorskom prvenstvu Grčke, na kojem će pokušati donekle zaboraviti propuštenu medalju s nedavnog EJP-a. U tom smjeru idu i njihove nositeljske pozicije. Opširnije o nastupu naših na turnirskom semaforu.


BEC održala godišnju skupštinu
25.04.2015

Badmintonske evropska konfederacija održala je godišnju skupštinu. Naš Savez predstavljao je predsjednik Ratko Galjer, Opširnije o sjednici na portalu Konfederacije.


PH ml. juniora i ml. kadeta 2015. - poziv
23.04.2015

Po odluci ravnatelja natjecanja Janičića objavljujemo poziv na Prvenstvo Hrvatske za mlađe juniora  i mlađe kadete 2015. koje će se održati u Velikoj Gorici 9. i 10. svibnja, u prirednji BK Velika Gorica. E-prijave:

- mlađi juniori
- mlađi kadeti


U Zadru IV. turnir Dalmatinske lige
22.04.2015

Zadar - U subotu, 25. travnja 2015., nastavlja se Dalmatinska liga u badmintonu. Domaćin IV. kola je Badmintonski klub Iader iz Zadra, a turnir će se održati dvorani ŠC Višnjik. Turnir se priređuje u konkurencijama pojedinaca i parova, u dobnim skupinama poletaraca, mlađih kadeta i kadeta. Početak natjecanja je u 11.00 sati, prijavnina se ne naplaćuje. Za prva tri mjesta u svim konkurencijama su predviđene medalje. Pored domaćina svoj dolazak su najavili badmintonski klubovi iz Dubrovnika, Makarske i Splita. Opširnije o natjecanju.


Poziv uz sjednicu UO-a
21.04.2015

Direktor Saveza Miščević poziva klubove i dužnosnike da svoje prijedloge vezane uz izmjene i dopune Natjecateljskog pravilnika za 2015-16. dostave do 11. svibnja kako bi ih Upravni odbor mogao razmotriti na svojoj 13. sjednici.


HK - III. turnir veterana i IV. kadeta, poziv
20.04.2015

Po odluci ravnatelja natjecanja Janičića u privitku objavljujemo poziv za natjecanja Hrvatskoga kupa veterana i kadeta koji će se održati 2. svibnja u Čakovcu u organizaciji BK Međimurje. E-prijave:


XIII. sjednica UO-a - poziv
20.04.2015

Na temelju Statuta Saveza direktor Saveza Miščević sazvao je XIII. sjednicu Upravnoga odbora Saveza za 19. svibnja 2015. godine u Velikoj Gorici uz sljedeći prijedlog dnevnog reda: