EK - naši do II. kola Slovačke
29.08.2015

Trenčin - Nitko od naših predstavnika nije se probio dalje od II. kola otvorenog prvenstva Slovačke. Turnir završava sutra, a razvoj događaja može se pratiti na turnirskom semaforu.


BPMJ 2015. - prvi dan
28.08.2015

Izbornik juniora Galjer izvješćuje o prvom meču naše vrste na Balkanskom prvenstvu mlađih juniora i porazu od domaćina Srbije.


Američke sportske stipendije
28.08.2015

U privitku dostavljamo kratku informaciju o mogućnosti studiranja u SAD-u putem sportske stipendije.


EK - brojni naši u Trenčinu
27.08.2015

Trenčin - Brojna naša selekcija starta danas na Otvorenom prvenstvu Slovačke, turniru iz serije Evropskoga kupa. Turnir se igra do nedjelje, a rezultate pratimo na turnirskom semaforu.


BPMJ 2015. - naša vrsta krenula za Novi Sad
27.08.2015

Zagreb - Naša reprezentacija mlađih juniora otputovala je danas točno u podne za Novi Sad gdje će od petka do nedjelje nastupiti na Balkanskom prvenstvu svoje dobne skupine. Uz izbornika Galjera na put su krenuli Luka Ban, Dorian Cvijanović, Mia Čerjan, Dominik Doko, Filip Jagar. Ira Misir, Inga Sadaić i Lucija Trgovac. U privitku fotografija ekipe (bez Čerjan koja će se pridružiti putem) snimljena neposredno pred polazak sa zagrebačkog Velesajma. 


HOO dao suglasnost na novi Statut Saveza
26.08.2015

Sukladno najavi HOO dao je suglasnost na nacrt novoga Statuta Saveza, tako da više nema prepreka za saziv Izvanredne skupštine Saveza na kojoj bi se trebale ispuniti obveze prema novom Zakonu o udrugama. Da skupština dobije još jednu konstruktivnu točku dnevnog reda pobrinuo se BK Flex iz Zagreba koji je podnio zahtjev za prijem.


Poziv BE-e za tečaj Shuttle Timea - treneri i tutori
25.08.2015

Badmintonska Evropa u Trenčinu u Slovačkoj priređuje tečaj Shuttle Timea za tutore i trenere. Tečaj će se održati od 16. do 18. listopada, a prijave su do 10. rujna. Molimo stoga da se eventualno zainteresirani jave što ranije kako bi Savez do roka mogao odlučiti o prijavama. Poziv i prijavnica su u privitku.


Podsjetnik - upit iz HOA-e
25.08.2015

Još jednom podsjećamo na poziv Hrvatske olimpijske akademije i upitnik koji nam je poslan 7. srpnja (vidjeti u rubrici Izdvojeno). Ukoliko klubovi imaju potrebu za obrazovanjem stručnih kadrova u sportu neka svakako pošalju ispunjen upitnik do kraja mjeseca.


Polazak na BP mlađih juniora
25.08.2015

Izbornik juniora Galjer obavješćuje da će polazak ekipe na Balkansko prvenstvo mlađih juniora iz Zagreba biti u četvrtak, 27. o.m. u podne, sa zapadnog parkirališta Velesajma.


BWF-ova medijska poduka za igrače
24.08.2015

BWF je vrlo ozbiljno shvatio borbu za medijski prostor, pa je u tom smislu organizirao i seminar za igrače. Naglasci ove poduke sada su dostupni i putem malog biltena koji u privitku rado prosljeđujemo svima zainteresiranima.