HK - III. turnir kadeta
27.01.2015

Velika Gorica - Dorian Cvijanović (Velika Gorica)  i Inga Sadaić (Zagreb Maksimir), prva su imena kadetskoga turnira Hrvatskog kupa, održanog u nedjelju u organizaciji goričkoga kluba. Oboje sa prvim mjestima i u parskoj i u pojedinačnoj konkurenciji. Popis slavodobitnika je na turnirskom semaforu, a ujedno isprika organizatoru i natjecateljima zbog kašnjenja s objavom, uzrokovanog tehničkim problemima.


HK - odigrani turniri ml. juniora i ml. kadeta
24.01.2015

Velika Gorica - Treći krug Hrvatskoga kupa odigran je danas u konkurencijama mlađih juniora i mlađih kadeta u organizaciji BK Velika Gorica. Kod starijih najuspješniji bili su članovi Medvedgrada Lucija Trgovac i Dino Belas, s po jednim zlatom i srebrom, a kod mlađih domaća igračica Ira Misir uzela je i pojedinačno i parsko zlato. Popis svih dobitnika odličja nalazi se na turnirskom semaforu.


Održana XII. sjednica UO-a
24.01.2015

Velika Gorica - Prva ovogodišnja sjednica UO-a održana je danas u gradskoj sportskoj dvorani. Glavni zadatak kojim su se odbornici bavili bila je priprema godišnje skupštine i dokumenata koji idu pred skupštinare - izvješća za 2014. i plana za 2015. Skupštinska sjednica zakazana je za 28. veljače također u Gorici, uz turnire Hrvatskoga kupa. Sa zadovoljstvom su zabilježene tri kandidature za članstvo u Savezu, a spomenimo da je UO za novoga ravnatelja natjecanja postavio Mirka Janičića iz Dubrovnika. Zapisnik i odluke bit će objavljene u statutarnome roku.


HK - ždrijeb za turnire ovoga vikenda
23.01.2015

Velika Gorica - Na turnirskom semaforu organizator objavljuje ždrijeb i satnicu turnira Hrvatskog kupa - mlađi juniori i mlađi kadeti - koji se igra ovoga vikenda u organizaciji BK Velika Gorica.


Evropski komplimenti našim djevojkama
21.01.2015

Internetski portal naše kontinentalne federacije pun je hvale za Maju Pavlinić i Katarinu Galenić. Pod naslovom "Francuska i Hrvatska velike pobjednice u Lubinu" portal izvješćuje o zbivanjima na Međunarodnom prvenstvu Poljske gdje su naše djevojke uzele dva zlata.


Naši suci na EJP-u
21.01.2015

Na temelju kandidatura sudačke povjerenice Pokorni dvojica naših sudaca sudjelovat će na Evropskom juniorskom prvenstvu u Poljskoj. Antonio Lovrić bit će sudac, a Goran Miletić pozvan je na ocjenjivanje. Držimo fige.


BWF i BE trasiraju stazu za igrače
19.01.2015

Naime, pod tim nazivom - "Player Pathway Programme" - BWF i BE razvijaju novi razvojni program za nacionalne saveze. Kako javljaju iz BE-e projekt bi saveze trebao osposobiti da izgrade sustavan pristup identifikaciji talentiranih igrača i njihovom sportskom razvoju.


EJK - dva zlata naših u Poljskoj!
17.01.2015

Lubin - Naše djevojke sjajno su odradile zagrijavanje za Evropsko juniorsko porvenstvo koje se uskoro igra na istom terenu na kojem je ovoga tjedna odigrano Međunarodno juniorsko prvenstvo Poljske. Na vrlo jakom turniru naše su osvojile dva naslova - vrlo uvjerljiv je bio par Galenić-Pavlinić koji je u finalu po ubrzanom postupku riješio švedske suparnice, a šlag na tortu stavila je Maja Pavlinić koja je osvojila i pojedinačni naslov protiv Francuskinje Courtois. Čestitke na izvrstnoj izvedbi i novim bodovima u poretku za Evropski juniorski kup i juniorsku rang-listu. Opširnije o turniru na turnirskom semaforu.


PH seniora i veterana 2015. - poziv
16.01.2015

Po odobrenju direktora Saveza Miščevića u privitku objavljujemo poziv na Prvenstvo Hrvatske 2015. i Prvenstvo Hrvatske za veterane 2015. Prvenstva će se održati u Nedelišću, u organizaciji BK Međimurje Čakovec, 31. siječnja i 1. veljače. E-prijave su do 28. siječnja:


Simpoziji u veljači u Zagrebu
16.01.2015

Zagreb - Dva stručna skupa namijenjna sportašima i sportskim djelatnicima održat će se u veljači. Simpozij pod nazivom Djeca u sportu održat će se 22. veljače, a Kondicijska priprema sportaša na rasporedu je 27. i 28. veljače. Opširnije u privitku.