ZPPI - godišnje izvješće
16.01.2017

Prema Zakonu o pravu na pristup informacijama, te sukladno naputku koji nam je poslala Povjerenica za informiranje RH (u nastavku) u privitku objavljujemo godišnje izvješće: "Vaše izvješće je zaprimljeno, čime ste ispunili zakonsku obvezu dostave Godišnjeg izvješća o provedbi ZPPI za 2016.. Molimo Vas da priloženo izvješće objavite na internetskoj stranici u oba objavljena formata."


Podsjetnik - upisine i zdravstvene potvrde
16.01.2017

Mole se klubovi da najkasnije do 24. o.m.:
- plate upisnine/licence za igrače ;
- dostave u Savez važeće liječničke potvrde.


Naši mlađi kadeti deseti u Mađarskoj
15.01.2017

Pečuh - O nastupu naše vrste mlađih kadeta izvješćuje izbornica Renata Horvat Vrbnjak. Selekcija U13 je nastupila na turniru Nation To Nation u Mađarskoj u sastavu: Jelena Buchberger, Lucija Mežnarić, Lucija Barišić, Roko Pipunić, Filip Bajzek, Ivano Kukla. U grupi smo poraženi od Slovenije 3:6, Ukrajine i Mađarske sa po 0:9, te Bugarske 2:7. U meču za 9. mjesto smo poraženi od Slovačke 2:7, te smo tako zauzeli 10. mjesto.  Najviše šanse za pobjedu smo imali u meču protiv Slovenije, ali su sva tri tijesna meča otišla na stranu protivnika. Bez obzira na nisko mjesto, pohvaljujem igrače za trud i borbenost koji su pokazali u svakom meču te time ispunili cilj koji sam im zadala prije turnira. Sam nastup na tom turniru je odlično iskustvo za njih, tim više što je na cijelom turniru uvijek posebna atmosfera. U dramatičnom finalu Danska je pobijedila Ukrajinu 5:4.


Odluka direktora Saveza - trener za razvoj
03.01.2017

Sukladno Statutu Saveza, članak 44 (3), direktor Saveza Mišćević donio je odluku da u program trenera za razvoj, sufinanciran sredstvima HOO-a, Savez kandidira Ratka Galjera.


BK Flex poziva na Servus
03.01.2017

Zagreb - BK Flex priređuje dvodnevni rekreativni turnir pod nazivom Servus, koji je prošle godine - sa preko 180 natjecatelja - bio najveći rekreativni turnir u Hrvatskoj. Natjecanje će se održati 14. i 15. siječnja, a više informacija može se naći na stranicama kluba.


BEC počinje jubilarnu godinu
02.01.2017

Ove godine Badmintonska evropska konfederacija obilježava pola stoljeća postojanja. Tim povodom osim obljetničkog banera, koji smo već uvrstili u lijevi stupac, bit će i čitav niz prigodnih akcija i obilježja. Više na na stranicama naše Konfederacije.


Stanje članstva Saveza
02.01.2017

Na početku godine u Upisniku članica bilježimo sljedeće stanje - pridruženi članovi: 


Sretna nova...
31.12.2016

... 2017. godina, svim sportašima, trenerima i prijateljima badmintona.


Problemi na stranici
31.12.2016

Zbog seljenja severa ovih dana bilježimo probleme sa našom stranicom, među ostalim nismo bili u mogućnosti podići privitke uz predhodna dva teksta. Nadamo se skorom osposobljavanju.


Završila Dalmatinska liga 2016.
29.12.2016

Zadar - U nedjelju 18. prosinca u dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku u Zadru, održano je IV., završno kolo Dalmatinske lige 2016. u badmintonu. Izvješćuje Mirko Janičić. Osim domaćina BK Iader, na turniru su nastupili igračice i igrači SRU Arka iz Makarske, BK Split i BK Aedium iz Dubrovnika. Ukupno je sudjelovalo 70-ak natjecatelja, u pojedinačnim i parskim konkurencijama, u dobnim skupinama poletaraca, mlađih kadeta, kadeta i mlađih juniora. U prilogu su rezultati IV. kola, kao i konačni poredak Dalmatinske lige 2016. Pobjednici u pojedinačnim konkurencijama su: