Warning: session_start() [function.session-start]: open(/tmp/sess_b167316d888d9bb30663bbf0e77a5a44, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/users/casablancavl/cba.hr/hr/index.php on line 2

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/users/casablancavl/cba.hr/hr/index.php:2) in /home/users/casablancavl/cba.hr/hr/index.php on line 2

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/users/casablancavl/cba.hr/hr/index.php:2) in /home/users/casablancavl/cba.hr/hr/index.php on line 2
.:CBA:.
Sutara do polufinala Etiopije
20.10.2014

Adis Abeba - Dorotea Sutara nastupila je na Međunarodnom prvenstvu Etiopije, u konkurenciji pretežito afričkih suparnica. U meču za ulazak u finale poražena je od kasnije pobjednice Nigerijke Gabriel, igračice koja je ove godine već ušla u prvih sto.


EJK - naši bez četvrtfinala Slovenije
19.10.2014

Mirna - Naši predstavnici na Međunarodnom juniorskom prvenstvu Slovenije nisu uspjeli ostvariti četvrtfinale ni u jednoj od konkurencija. Na postolju najuvjerljiviji su bili Turci. Uspješni su zato na popratnom turniru bili naši igrači podmladka, osobito Dorian Cvijanović (BK Velika Gorica) sa parskim zlatom, s Josipom Meglićem (BK Zagreb Maksimir), i pojedinačnim srebrom u kadetskoj konkurenciji. Parsko zlato ima i Ira Misir (VG) sa Srpkinjom Sudimac, među mlađim kadetima, a sa zadovoljstvom na postolju bilježimo još nekoliko uspona naših.


HOO reagirao na mišljenje Vlade
18.10.2014

HOO vrlo je oštro reagirao na negativno mišljenje Vlade o izvješću za 2013. te na objašnjenje resornoga ministra Mornara. "HOO odlučno odbacuje sve ministrove tvrdnje jer su čiste neistine, izgovorene i pripremljene s ciljem određenih interesnih skupina u Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta", navodi se u komentaru na stranicama našeg nacionalnoga Olimpijskoga odbora. 


EJK - slovenski vikend naših
17.10.2014

Mirna - Međunarodnim juniorskim prvenstvom Slovenije nastavlja se juniorska serija Evropskoga kupa. Naši također love bodove na glavnom turniru, a još su brojniji u podmladačkom dijelu, TEM Youthu.


Odluka direktora Saveza - prijava na CES
16.10.2014

Sukladno Statutu Saveza, točka 6.2 (VII) direktor Saveza Miščević odobrio je prijavu Nevena Rihtara za trenerski tečaj CES-a, prema natječaju od 3. o.m.


Vlada negativno o HOO-u
16.10.2014

Kako javlja HRT Vlada je dala negativno mišljenje o izvješću HOO-a za 2013. godinu. Ministar Mornar izjavio je da će Vlada uputiti negativno mišljenje Saboru "zbog načina poslovanja Sportske televizije, dugova prema nacionalnim sportskim savezima i oglušivanje ministarstva na prethodna upozorenja o previsokim plaćama na Sportskoj televiziji". 


Shuttle Time - više od 3500 evropskih polaznika
16.10.2014

Badmintonska Evropa sa zadovoljstvom prati provedbu programa Shuttle Time, a mi sa zadovoljstvom registriramo da na popisu BE-e nije preskočen naš doprinos programu. Poticaj svim sredinama u Hrvatskoj da animiraju i okupe polaznike i jave se Savezu.


Podsjetnik - tečaj CES-a
15.10.2014

Podsjećamo da je sutra rok Savezu za prijavu kandidata na tečaj CES-a, oglašen u obavijestima od 3. o.m. (rubrika Izdvojeno).


Promjene u EK-u i EJK-u
15.10.2014

Iz Badmintonske Evrope stižu najave promjena u pravilima vezanim uz Evropski kup i Evropski juniorski kup. Dopis dajemo u privitku.


Novljani "osvojili" dvoranu
15.10.2014

Novska - Iz Novske s ponosom izvješćuju da su u školskoj sportskoj dvorani, inače reprezentativnom sportskom objektu grada, iscrtali šest terena, te prilažu i fotografiju (privitak). Kako javlja profesor Donald Veble, začetnik badmintona u Novskoj, s radom na novim terenima počinje se odmah.