EK - Sutara na MP Turske
18.12.2014

Ankara - Dorotea Sutara starta na Međunarodnom prvenstvu Turske koje je danas počelo kvalifikacijskim mečevima. Razvoj događaja na glavnom turniru možemo pratiti na turnirskom semaforu, a spomenimo i to da je MP Turske posljednji ovogodišnji turnir Evropskoga kupa.


Priznanja mladim sportašima
17.12.2014

Podvlače se crte pod učinak kalendarske godine, kako na nacionalnoj tako i na lokalnim razinama. Ove godine s raznih strana dopiru lijepe vijesti: u Zagrebu, na jučerašnjoj svečanosti u Sportskom savezu grada Zagreba, priređenoj u čast osvajača medalja na velikim međunarodnim podmladačkim natjecanjima, nagrađene su naše evropske subjuniorske prvakinje Katarina Galenić i Maja Pavlinić (opširnije na stranicama ZBS-a), a u Velikoj Gorici za promidžbu velikogoričkoga sporta nagrađeni su članovi kadetske nacionalne vrste i gorčkoga kluba Ira Misir i Dorijan Cvijanović. Čestitke!


Sutara na OMP Indije
16.12.2014

Mumbai - Dorotea Sutara nastupila je prošlog tjedna na Otvorenom međunarodnom prvenstvu Indije. U konkurenciji pretežito domaćih igračica Sutara je u meču za ulazak u četvrtfinale poražena od prve nositeljice Thulasi. Opširnije o rezultatima na turnirskom semaforu.


Dedek Mraz zove klince u Brežice
14.12.2014

Brežice - Zanimljiv turnir u susjedstvu priređuje se za najmlađe badmintonaše, one do 11 i do 9 godina. Turnir se igra u subotu 20. o.m., igraju se samo pojedinačne konkurencije, a poziv dostavljamo u privitku. Prijave su do četvrtka. 18. o.m.


Božićni obiteljski turnir u Zagrebu
14.12.2014

Zagreb - BK Zagreb Maksimir u nedjelju 21. o.m. priređuje Božićni parski turnir u dvorani Concordije: turnir ima obiteljsko obilježje jer parove čine djeca i roditelji. Opširnije o svemu na klubskim stranicama.


EK - Pavlinić na MP Italije
12.12.2014

Rim - Maja Pavlinić, kao jedini naš predstavnik, nije uspjela prijeći prve prepreke na Međunarodnom prvenstvu Italije. Završnica turnira upravo je u tijeku, a razvoj događaja pratimo na turnirskom semaforu.


XXVIII. Univerzijada - Gwangju 2015.
11.12.2014

Hrvatski sveučilišni sportski savez obavještava o Univerzijadi koja se iduće godine održava u Koreji. HSSS neće financirati ničiji nastup, ali moli eventualno zainteresirane da se jave do sutra. Opširnije obavijesti u tajništvu.


Odluka direktora Saveza - promjena u Kalendaru
10.12.2014

Sukladno Statutu Saveza, točka 6.2 (VII) direktor Saveza Mišćević, na temelju natječaja od 2. prosinca, dodjeljuje organizaciju II. turnira HK-a za veterane i poletarce jedinom kandidatu, BK Međimurju Čakovec, s terminom održavanja 14. veljače 2015.
Obrazloženje: odluka se donosi ovim putem zbog žurnosti.


Rok za povrat opreme
09.12.2014

Mole se svi koji još nisu vratili opremu u Savez da to učine najkasnije do 23. o.m.


Čakovec CO Youth International 2015
08.12.2014

Čakovec - Sedmo po redu izdanje međunarodnog podmladačkog prvenstva Čakovca, pod pokroviteljstvom Croatia osiguranja, održat će se krajem svibnja 2015. godine. No organizatori, BK Međimurje Čakovec, pobrinuli su se da poziv na turnir (privitak) bude poznat što prije.