HOO poslao Ministarstvu nacrt plana za 2015.
30.10.2014

Zagreb - Vijeće HOO-a na današnjoj sjednici usvojilo je nacrt proračuna HOO-a za 2015. godinu. Planirani proračun, sastavljen od sredstava državnog proračuna i vlastitih sredstava, predviđa 64,5 milijuna kuna za redovne programe nacionalnih sportskih saveza, od čega će najveći dio činiti pripreme i natjecanja sportaša. 


Juniorski kamp COMEBA-e - ispravak
30.10.2014

Ispravljamo pogrješku u vijesti od 7. listopada: organizator ne snosi prijevoz u cijelosti, već samo lokalni prijevoz. Ispravak smo sproveli u predmetnoj vijesti.


Krenula Dalmatinska liga - rezultati I. kola
29.10.2014

Dubrovnik - O ideji pokretanja Dalmatinske badmintonske lige ljetos smo izvijestili kao o značajnom iskoraku u razvoju našega sporta u Hrvatskoj. Sa zadovoljstvom bilježimo da je Liga krenula, o čemu izvješćuje voditelj Mirko Janičić.


EK - Sutara do finala Izraela
25.10.2014

Hatzor - Dorotea Sutara zaustavljena je tek u finalu Međunarodnoga prvenstva Izraela, u kojem je u tri gema bolja bila portugalska predstavnica Telma Santos, braniteljica naslova. Zanimljivo je da su na putu do finala obje igračice eliminirale nositeljice. Rezultati su dostupni na turnirskom semaforu.


Novi broj magazina BE-e
24.10.2014

Novi, 18. broj internetskoga magazina BE-e nalazi se u desnome stupcu. Iz sadržaja izdvajamo prilog o novom sastavu Future Starsa u kojem i ove godine imamo Maju Pavlinić kao svoga predstavnika.


HK - pozivi na turnire veterana i podmladka
24.10.2014

Po odobrenju direktora Saveza objavljujemo pozive Hrvatskoga kupa za veterane, mlađe juniore, kadete i mlađe kadete koji se igraju 8. i 9. studenoga o.g. u Nedelišču, u organizaciji BK Međimurje (privitak). Napominjemo da su organizatori osigurali i dva certificirana terena. E-prijave:


Je li LCW pao na dopingu?
23.10.2014

Naša sudačka povjerenica Pokorni skreće pozornost na vijest koja se već proširila mrežom, premda je još nema na službenim badmintonskim stranicama: Lee Chong Wei sumnjiči se da je "pao" na dopinškom testu na nedavnom Svjetskom prvenstvu. Evo vijesti koja se poziva na France Presse.


Predavanja u Splitu i Zagrebu
23.10.2014

U petak u Splitu predavanje o mentalnom treningu u sportu, a u ponedjeljak u Zagrebu o sportskom nutricionizmu. Opširnije u privitcima.


Naši na danskoj TV2
21.10.2014

O hrvatskom doprinosu danskome elitnom badmintonu govori se i na danskoj televiziji. Televizijska kuća TV2 napravila je kratku reportažu na tu temu, koju sa zadovoljstvom dijelimo sa domaćom publikom.


Sutara do polufinala Etiopije
20.10.2014

Adis Abeba - Dorotea Sutara nastupila je na Međunarodnom prvenstvu Etiopije, u konkurenciji pretežito afričkih suparnica. U meču za ulazak u finale poražena je od kasnije pobjednice Nigerijke Gabriel, igračice koja je ove godine već ušla u prvih sto.